KÖPA BIL

Köp din begagnade bil till bra pris hos oss

Att köpa bil är inte alltid det enklaste och det är många saker att hålla koll på. Vi på Värö Bil har kunskapen och erfarenheten för att guida dig genom hela köpprocessen.

Begagnade bilar av bra kvalitet

Vi erbjuder begagnade bilar från olika bilmärken och inom olika prisklasser. Vårt lager fylls ständigt på med nya bilar och letar du efter något speciellt kan vi lägga in en bevakning. Alla bilar som säljs hos oss levereras nyservade samt tvättade och städade så du kan lämna vår bilhall i en skinande ren bil. Vi har ett stort nätverk av bra verkstäder så skulle något behöva fixas är det bara att kontakta oss.

Alltid noggrant kontrollerade

För att kunna erbjuda våra kunder begagnat garanti genomgår alla bilar vi köper in noggranna kontroller. Hittar vi slitage byts delarna ut först innan bilen kommer ut till försäljning. Så du kan alltid vara trygg med att bilen du köper hos oss är av bra kvalitet.

Sälj din begagnade bil till Värö Bil
Köp begagnad bil Varberg

Smidig finansiering av ditt bilköp

Ditt bilköp kan vara en av dina största affärer du gör. Därför erbjuder vi smidig finansiering via någon av våra partners MyMoney eller MoneyGo. Vi jobbar kontinuerligt för att våra kunder ska ha så många olika finansieringsalternativ som möjligt att välja på.

Välj till begagnat garanti

För extra trygghet kan du välja att köpa till begagnat garanti på 6 eller 12 månader när du köper begagnad bil hos oss. Skulle något hända under garantiperioden ser vi till att fixa det. Seaparata villkor gäller.