BILREKOND

Komplett rekonditionering för din bil

Bilens hållbarhet och andrahandsvärde ökar markant om du ser efter din bil. Med vår bilrekond ser vi till att bilen tvättas invändigt och utvändigt samt får en välpolerad yta.

Ge din bil lite extra kärlek

Det är något speciellt med en nytvättad, vaxad och nystädad bil. Du får tillbaka lite av den där sköna nybilskänslan och bilen ser som bäst ut efter en bilrekond. Vi erbjuder komplett bilrekonditionering till bra pris och har stor kunskap och lång erfarenhet av bilvård.

Vi tar oss gärna an uppdrag som kan verka svåra eller omöjliga. Det kan vara bilklädsel som blivit smutsiga på grund av husdjur eller barn. Låt oss titta på din bil så får du svar direkt om vi kan hjälpa dig.

Vi använder bara kvalitetsprodukter

Precis som riktiga bilentusiaster använder vi oss enbart av kvalitetsprodukter och proffsmaskiner när vi tar hand om din bil. Så du kan vara trygg med att jobbet blir professionellt utfört och bevarar din bils fina skick när vi är klara.

Bilrekond tvätt klädsel förebilrekond-kladsel-efter-varo-bil
Renovering rekond strålkastare föreRenovering rekond strålkastare efter

Detta ingår i vårt bilrekond

Vårt paket med bilrekond är komplett från start och gör hela din bil riktigt glänsande och fin. Vår noggrannhet gör vi att vi oftast får bort de envisaste fläckarna orsakade av husdjur och barn. I vårt paket ingår:  

Renovering och rekond av strålkastare

Bilens strålkastare utsätts för väldigt hårt angrepp och mycket slitage. Till slut kan de se dimmiga och disiga ut och i värsta fall inte ge godkänd ljusbild hos bilbesiktningen. Vi utför renovering och rekond av strålkastare som blir ett billigare alternativ jämfört med att byta ut hela strålkastaren. Så kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig.